Bartın Sel - Bartın'da şiddetli yağış sel ve heyelana neden oldu ... - 21.06.2019 14:43 | son güncelleme:

Bartın Sel - Bartın'da şiddetli yağış sel ve heyelana neden oldu ... - 21.06.2019 14:43 | son güncelleme:. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Bugün 1998 sel felaketinin 22. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana.

Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Valilik sel ve heyelan uyarısı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş.

Bartın'da sel felaketi! Sağanak yağış sonrası yol çöktü ...
Bartın'da sel felaketi! Sağanak yağış sonrası yol çöktü ... from 365haber.web.tr
Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri.

Valilik sel ve heyelan uyarısı.

Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Bartın`ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Valilik sel ve heyelan uyarısı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Teknik rapor ve basın bildirisi. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı.

Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.

Bartın'da sel felaketi! | Ulusal | BAFRAHABER.COM | BAFRA ...
Bartın'da sel felaketi! | Ulusal | BAFRAHABER.COM | BAFRA ... from www.bafrahaber.com
Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. Hasankadı beldesi eskiemirler köyünde dün etkili olan aşırı. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu.

Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız.

21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Teknik rapor ve basın bildirisi. Valilik sel ve heyelan uyarısı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu.

Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Valilik sel ve heyelan uyarısı. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu.

Bartın-sel suları şelale oluşturdu - Haberler
Bartın-sel suları şelale oluşturdu - Haberler from foto.haberler.com
İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. İstanbul'a giden otobüsteki 47 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri.

Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri.

Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu. Bartın`ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Valilik sel ve heyelan uyarısı. Ev ve iş yerlerini su bastı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Teknik rapor ve basın bildirisi. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook